Gushterul cu B 05 GEO

November 5th, 2007 by iskander

B 05 GOEMa intorceam spre suava mea locuinta (sponsorizata de Vantu dupa spusele unui mare specialist in marketing politic – un alt gushter despre care vom vorbi intr-o emisiune viitoare) – circuland conform regulamentului si codului, adeca tzivilizat, cand toata preumblarea mea de returnare acasa s-a oprit din cauza unui gushter.

Problema este ca habitez pe o strada cu sens unic, unde in fiecare zi se gaseste un gushter (de fapt cam 10 pe ora) sa o taie pe sens invers. Eh, se mai intampla ciondaneli: “ce imi zici BA ca sunt pe sens invers, io stau aici in cartier de atatia ani!”, dar in principiu nu dureaza mult, oamenii au de mers la treburili lor.

Eh, acum 2 seri, pe o vreme de kko ka si asta de acum, ne trezim (initial numai eu si 2 masini din fata mea – ulterior se facuse coada la lapte serioasa) cu un nea Goe calare pe un cal alb “B 05 GEO” care se proptea in asfalt, de zici ca eram la Oituz: “Pe aici nu se trece”.

Ba cu cat se adunau mai multi, omu facea cu farurili, poate poate ne sperie sa plecam.

Prima supriza placuta a venit de la faptul ca NIMENI nu a claxonat , desi toata tarashenia a durat cel putin 15 minute. Nici Gushteru, asta doar facea cu farurile.

Pana la urma Gushterul a renuntat si a urcat gipanul pe trotoar, permitand astfel circulatia autovehiculelor! Ole! Ori s-a plictisit minunatul, ori gagica din dreapta, o floare a patriei noastre, l-a convins sa o lase moarta, ca tampitii astia de pe contrasens nu cedeaza!

I-am facut si o poza sa-l vedeti, dar din pacate n-aveam Nikonu la mine, asa ca am executat pe timp de noapte cu mobilul din dotare. Pacat ca nu trage.

One Response to “Gushterul cu B 05 GEO”

  1. si eu p aici Says:

    eh…traficul din bucuresti…infect k deobicei…

Leave a Reply