“Miluieste-ma” este noul Submit!

November 3rd, 2011 by reset

De prin Cetatea-Crestina.org aflam cum sta treaba cu adevarat cu butoanele de “Submit”. O traducere, corecta de altfel, a acestui buton in limba româna poate fi observata, Doamne ajuta, in imaginea de mai jos. Noua Ni se pare o abordare sincera, o traducere facuta cu sufletul curat. Pe de alta parte Credem ca ar fi normal sa Se faca si alte modificari la acest formular.

In primul rand nu vad de ce este nevoie de adresa de email, doar Receptorul informatiilor trimise din formular (INRI) stie tot, deci Stie si adresa de email a credinciosului. Suplimentar, textul clasic “Am uitat parola” ar trebui inlocuit cu varianta mult mai corecta “Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma cu o memorie mai buna si amintirea parolei, chiar daca este stocata cu bcrypt, caci tu esti Mare si Atotputernic”.

CetateaCrestina.org - login

In formularul de deschidere cont, Doamne ajuta, remarcam faptul ca credinta nu are legatura cu lucruri lumesti, precum ar fi CNP-ul. Normal, Domnul Ne-a alocat deja identificatori unici la nivel global, pe intreaga istorie de la dinozauri, Doamne iarta-ma, pana la Ziua Judecatii. Cu toate acestea Domnul vrea sa stie ce muzica ascultam, acest lucru cantarind decisiv in balanta Judecatii de Apoi.

Completati si va miluiti! Scapa cine poate!

 

CetateaCrestina.org - inregistrare

2 Responses to ““Miluieste-ma” este noul Submit!”

  1. F Says:

    Momentan sunt in localitatea alta-tara, desi m-am nascut in… stai putin, acolo e o lista cu judete. De fapt, problema mea e ca am un copil adoptat, deci se pare ca nu mai am voie sa intemeiez o familie crestina.

  2. iskander Says:

    Mi se pare interesant ca Duhul Crestin considera copiii ca fiind “obligatie”. E drept ca daca ne oprim si citim Biblia, si noi ne oprim – Doamne ajuta, zice clar ca este o obligatie, doar asa a zis Domnul nostru: “Cresteti, inmultiti-va si stapaniti pamantul”. Amin!

Leave a Reply