Nunta la romani – Top 29 Jenant & counting

August 1st, 2007 by iskander

Sloboziri de porumbeiMi-e clar ca o sa supar cativa insuratei dar n-am ce face :) ca ma arde de mult sa dau in fapt chestiunile jenante de la nunti (episodul 2 va fi cu botezuri prolly). Scopul nu este sa enervam pre cei ce se identifica la punctele de mai jos, ci sa oferim o sansa celor care inca nu s-au chirostrit sa le evite la propriul eveniment (ma rog, daca ii lasa sotul/sotia, parintii/socrii :) )

Mare lor majoritate sunt din experienta proprie (proprie-proprie, nunti de preteni, rude dar si persoane total necunoscute la nunta carora totusi am fost!). Prin urmare ma apuc de lista si astept komentarii.

  1. Furatul miresei. De ce, de ce, de ce? Atat faza in sine cat si “negocierea” mi se par super jenante si nu vad decat o justificare: sunt o “pata de culoare” pe post de program artistic. Sunt curios cati fac asta doar pentru ca “asa se face la nunta dom’le”. Mireasa furata trebuie neaparat dusa la o terasa, un bar, loc public sa fie, unde ea devine evident sufletul petrecerii, toti bucurandu-se pentru norocul care a lovit-o. Zbang.
  2. Manjirea cu tort. Mirii trebuie neaparat sa se picteze pe fata cu mancare, de preferat tort. Asta nu-i inca obicei generalizat, dar avand in vedere abilitatile mimetice ale romanilor probabil va deveni in curand.
  3. Muzica fix pe invers. Adica de divort, de moarte si de duca. Fenomenul apare des, probabil pe motiv ca tov. “DJ” pleaca la un shpritz si uita cd-ul cu “Deschide gropare mormantul” pornit.
  4. Tortul trebuie sa intre pe intuneric si prefereabil pe “We are the champions“. De artificii in tort nu scapi! Se stie ca romanul fara artificii la nunta e ca paunul fara coada.
  5. Slobozirea de porumbei albi. Da da! Ei trebuie platiti separat (lebedele sunt mai scumpe) si eliberati la iesirea din biserica. Pot sa apara faze super-jenante daca respectivii porumbei albi nu vor sa zboare ci abordeaza comportament de gaina. As seen on TV (oricat de repede schimbi postul cand simti “stiri din sport” tot prinzi o shusha, barfa, scandal sau nunta).
  6. Trenuletzu’. Nu e nunta nunta daca nu porneste cineva “trenuletul”. Sunt maxim 2 piese pe care merge: “La Cucaracha” si … “La Cucaracha”. Utilitatea trenuletului este aceea ca scoate lumea intepenita pe la mese: doar nu poti sa zici ca nu stii sa dansezi trenuletul :)
  7. Turele de pupaturi. La intrarea si iesirea din biserica si restaurant, basca de cateva ori in restaurant, in mod organizat pe la toate mesele! Mi-a povestit o tipa cum se trata in “luna de miere” pe motiv de chestii aparute pe fata de la pupaturi…
  8. Luna de miere” care tine cel mult doua saptamani…
  9. Imnurile fotbalistice“. Daca noua echipa e microbista (de preferabil Stelista) trebuie neaparat ca intraga echipa (adica mireasa si mirele doh) sa sara finutz si delicat pe ritmuri scooteriene.
  10. Restaurantele. Indiferent cat si cum negociezi, sau cat de multe fitze are localul, tot te trezesti cu surprize: pestele e mort cam de mult sau tortul e altul sau cate si mai cate. Doar nu o sa faci scandal, e nunta nu?
  11. Platitudinile. “Copii pe cand?” sau “Pana aci ti-a fost!”, “Condoleante .:) ” la care evident insurateii trebuie sa raspunda (de preferat inainte de “atac”) cu “voi cand intrati in randul lumii?”. E un fel de “hapciu-sanatate” cu diferenta ca aici stranuti o data si ti se zice sanatate de zeci-sute de ori!
  12. Colectarea plicurilor cu bani… Arghhh! Plus trebuie dat raportul catre familion care cat a dat, nu? Sa stim cat dam si noi cand o fi!
  13. Obligatiile“! Pai daca cutare a fost la nunta, este o obligatie (care trece peste concedii, boli, seceta) de a te prezenta la nuntile din familia lui. Doar plicul trebuie dat inapoi, nu?
  14. Pe astea nu le-am vazut in direct, dar stiu sigur ca principiul romanesc “monkey see – monkey do” este aplicat cu succes. Ma refer la bautul de sampanie din pantoful miresei (noroc de cele cu sandalutze) si scoaterea jartierei de catre mire cu dintii, in uralele comesenilor. Ole! Gustul sampaniei din pantof este binecunoscut de plin de romantism, iar ulterior se poate da cu Lamisil pe buze, vindeca ciuperca piciorului in numai 7 zile!
  15. Sesiunea de striptiz a mirelui. Horror! Acu ziceti drept, ce om normal isi doreste sa vada pe tov. Mire scotand carliontzu de pe piept si foale tremuranda la vizionare publica??? Cred ca nici fostele si nici actuala!
  16. Sarmalele. Zomg sarmalele la nunta, ce surpriza in meniu (baga 7!), evident alaturi de incomparabilul vin alb (deh cele 2 sticle de wsk s-au terminat, erau numai pentru “prezidiu”), de preferat varsat-ieftin, shpritzabil-only.
  17. Piscotul si cupa de sampanie (preferabil de piersici!!!) la primire. Ce o fi cu piscotul ala nu pricep, dar pot sa zic este ca (desi eu nu refuz cand e rost de bautura) licoare mai nasoala decat shampania de piersici n-am papilat pana acum…
  18. Sa ajungi la o nunta, sa iei piscotul, sa bei sampania de piersici, te pupi cu 1-2, si pe urma te prinzi ca ai gresit nunta, deh, era alaturi (sau cu o zi inainte/dupa). Noroc ca n-am dat si plicul!!!
  19. Dansatorii serii. Daca stam bine sa ne gandim, si noi stam, ca de aia stam aici, identificam foarte usor la fiecare nunta cel putin un personaj, daca nu chiar o pereche (de obicei trecuti de “primavara vietii”) care joaca de sare transpiratia de pe dansii, la propriu, indiferent daca-i populara, balada, disco, rock. Sunt de obicei de apreciat la asemenea specimene: camasa desfacuta (treptat treptat spre dimineata se vede tot mai mult) si lantzicu gros cat degetul la gat (daca are si o cruce e bestial). Probabil singurii care se simt 100% bine (ceea ce ma face sa ma intreb daca s-a dat iarba la intrare, ca eu nu am prins).
  20. Mono-muzica. Toata noaptea the 60′s. Horror. Sau integrala Bonny M (prietenii stiu de ce). Daca aveti bafta de populara toata noaptea sau manele nu mai zic. Fie tov “DJ” e axat pe un animit gen, fie “platitorul” a dat ordine clare: “Dar cine-i mare barosan, da barosan de barosan?”
  21. Mireasa care vrea neparat sa fie furata, dar nu o fura nimeni. Acuma nu e jenant ca din atatia invitati sa nu se gaseasca unul sa-i faca pofta fetei? O poate incuia intr-o debara, o toaleta, sau cum e la moda in Bucuresti, o duci la o terasa sau intr-un pub!
  22. Inlocuitul miresei. Nu e destul ca o furara, o data sau de doua ori (sunt cazuri!), dar mai aduc si alta mireasa la schimb. Care o fi faza? Se uita mirele la ea si zice “Da, ramane!” ? Da ea saraca, ce intelege dintr-o petrecanie unde n-are un chip cunoscut? Baga un dans si injura ca nu au dus-o la o terasa, un pub, un concert ceva :)
  23. Convoiul de masini. In foarte rare cazuri nu e jenant. Plecand de la papusa de pe capota masinii miresei, claxoanele isterice (de fapt astea cred ca-s din reflexul coditian) si pana la rabla cu numar B XX VIP inchiriata pe post de masina de epoca, a se citi “e romantic draga” sau o “limuzina” (care e mai batrana decat veterana petrecerii). Ce mai distractiv este insa cum, fara orgolii si discutii, ordinea in convoi este data de valoarea masinilor (valoarea mea, valoarea mea). Nu o sa vezi convoi de nunta in care mertzanu nou sa fie dupa o Dacie. E interesant cum aceasta ordine se formeaza din haosul absolut al parcarii fara interventia unui organizator…
  24. Motivele lui Mimi. Prea bune pentru a fi rescrise, va rog sa serviti un prim calup, cele mai merituoase vor primi Numar!!!
  25. Pozele de nunta. Nu, nu orice poza de nunta! Stati un pic sa mergem in parc, sa stea mireasa mai colea, si puff! “Mireasa in Palma“. Orice fotograf profesionist isi doreste sa atinga perfectiunea acestui procedeu, iar tanarul cuplu este extaziat. N-ai poze cu mireasa in palma, n-ai avut un fotograf meserias.
  26. Miresele din spatele bisericii. Pe motiv ca “aduce ghinion mama sa te vaza alta” am vazut si eu (si Mimi!) cazuri cu 3-4 bucati inghesuite prin spatele bisericii, sau dupa o masina ceva. Simti cum te patrunde credinta ortodoxa, iar taina casniciei isi pastreaza integral puritatea. Ptiu ptiu sa nu te deochi.
  27. Zugraveala miresei. Fiind in mod evident un eveniment deosebit, cu sperante de unicitate, mireasa simte neaparat nevoia sa investeasca masiv in elemente perene, care o vor insoti de-a lungul vietii: coafura si machiajul de nunta. A nu se confunda cu o coafura si un machiaj de tip “normal”. O coafura buna de mireasa se recunoaste dupa numarul de agrafe si gramajul (kilo-gramajul) de fixativ folosit, iar machiajul este ok, da sa fie mult si cu lavabila, marca Tut-Ankh-Amun. Va rog, si sclipici sclipici du-te d-aci… Tov. Mire, ghici gicitoarea mea, cine este dupa tencuiala asta?
  28. Ceea ce imi aduce aminte ca trebuie sa va aduc aminte: asta nu e top in sensul ca #1 pe mai jenant decat #10. Ca un exemplu vine acest punct, #28: Darul cu strigare. Cred ca mie mi-a intrat creieru-n protectie si am uitat, pen’ca si eu am participat o data la asa ceva. Probabil ca se intalnesc mai rar in zilele astea, mai mult pe la “tzara”. No comment.
  29. Tocmai ma uit la un documentar pe HBO cu nunti, asa ca fur niste idei: Numar la masina pe care scrie frumos “Tineri casatoriti“.

Cam atat pentru azi (totul scris pe tel in timp ce asteptam la un service sa se deshchida), cred ca mi-am asigurat o gramada de simpatizanti :) In cazul ca macar cei inca ne-casatoriti au curajul sa mai dea alte chestiuni in fapt, imi rezerv dreptul de a revizui lista. Doriti si un sondaj? :)

Later edit: Si un filmuletz simpatic de pe YouTubuletz, film ce arata sentimentele pure si gingase ale nuntasilor:

Nunta la romani

38 Responses to “Nunta la romani – Top 29 Jenant & counting”

  1. dizzy Says:

    Hai sa mai adaugam
    19. Vinul cald si sarmalele reci!
    20. Ofticosii si nemultumitii care apar la fiecare nunta
    21. Mosul / baba care danseaza toata seara pe orice muzica, in timp ce partenerul ii trage de mana ca arat ca niste verze murate de transpiratie.
    22. Cei care se imbata. Nu zice nimeni sa stai pe uscat, dar de aici pana la a te face muci trebuie sa fie distanta
    23. Cei care te cheama de doua ori, la civila o data si peste 6 luni la militara, sa decartezi de doua ori.
    24. Cei care asculta numai un tip de muzica, fiinda asa vrea mirele/mireaza.
    25. Cei care vin jegosi (Astia ma enerveaza tot timpul, nu numai la nunti).
    26. Babel care se intreaba daca o mnai fi virgina, desi au 30 de ani amandoi si stau impreuna de 5 ani.

  2. Mishu Says:

    Astea-s nimicuri ma. Una peste alta le rabzi (cu mici exceptii) ca asa vrea familia, dar…ce te faci cu “traditiile” de genul: calcatul mirilor si jucatul gainii.
    Prima presupune un joc de “calcatea” pe viata si pe moarte…in fatza altarului, unde se presupune ca ar trebui ca toata lumea sa fie patrunsa de cele sfinte…nu?
    Cea de-a doua este probabil originea spotului ala sinistru cu pustiul care arunca puiul care cade pe trotuar la fel de mort ca atunci cand il ciordise ala micu’ din galantar. Vine o matusa si incepe sa tzopaie cu o gaina moarta pe o tava, da prinprejur pe la miri…mai ii da lu’ coana soacra mare pe la nas (ca oricum nu o suporta) si incheie apoteotic in chiuituri de veselie.

    Oricum..cea mai tare faza pe care am patzit-o ca “lautar” (DJ) la nunti a fost cand la un debut de astfel de sindrofie un apropiat al familiei…fatza bisericeasca..a dorit sa binecuvanteze bucatele si uite cum toti cu dumicatul in gat si cu gandul la prima gura de tzuica au trebuit sa se ridice si sa asculte pioshi rugaciunea respectivului.

    A…sa nu ma starniti re la muzica si restaurante…ca nu e jenantul atat de mare cate am de zis.

  3. iskander Says:

    Mishule, alea cu calcatu si gaina sunt “traditii” (a se citi “greucenisme”) asa ca mai au o scuza (la datul gainii poti sa auzi si niste “rime” interesante, depinde de zona). Nu le-am inclus pe lista ca nu prea le-am vazut pe la nunti “orasenesti” :)

  4. iskander Says:

    O sa adaug la top selectii din ce scrieti voi si pre care le girez :)

  5. iskander Says:

    Am mai adaugat #21 de la Lavinia G. Danke!

  6. iskander Says:

    #22 credits Stefan S.

  7. Mimi Says:

    Aaaa, subiect preferat. lejer, lejer imi mai vin cateva:

    * gagicile care trag de tine, de preferabil de mana cu care tocmai duci paharul la gura “hai si tu sa dansezi”.
    iar tu ii spui “tocmai am dansat” sau “vin sigur mai incolo” in timp ce te gandesti “tu, de-ti fut una…”

    * aerul conditionat care tot timpul bate pe o fufa care va face hematom, deci il oprim

    * nu exista striptease pe alte piese inafara de Joe Cocker – You can leave your hat on, poate ar trebui si el invitat.

    * domnii care solicita neaparat o piesa de la DJ. foarte greu de refuzat in cazul in care sunt din lotul de dansatori profesionisti

    * scaunarii, cei care nu se misca de pe scaun de la inceput si pana la sfarsit. pana si la intrarea tortului doar imping scaunul in spate si se ridica lent

    * friptura neaparat flambata. desi e… friptura.

    * cel putin 3 copii care se fugaresc printre scaune sau printre dansatori. minel de 6 ani si claudia de 8 ani.

    * aplaudatul in ritm la unele piese

    * spartul paharelor de sampanie de catre miri la intrarea in restaurant. cunosc caz in care mireasa s-a ales cu un ciob in ochi si s-a dus dracu toata nunta

    * [meneaito] cand sigur cei mai tineri si mai funky stiu sa danseze sincron, prilej pt ceilalti sa invetze.

    * tunelul sau podul de maini, in momente apropiate de trenuletz, logic nu?

    * furatul miresei neaparat intr-o masina scumpa. un prieten s-a dus cu cielo-ul la o nunta, a intarziat si a prins faza de furt. hotzii se plangeau ca nu au masina cu care s-o fure, el a vrut sa le dea cielo-ul si ei s-au plans in continuare ca nu au masina.

    * bunici sau matusi 70+ inlacrimate 80% din nunta pana cand iti dai seama ca s-au facut muci si ar plange pt orice. cu respect.

    * dansuri de cupluri polare: el prea beat si cu pofta, ea cu fitze. ea prea sexy si cu pofta, el tolomac.

    * inveteratzii care se inrosesc la fatza puternic. de la shpritz, de la dansuri, culori foarte organice. nu se poate nunta fara unul rosu de rosu.

  8. iskander Says:

    Pusca lu’ Hector de aci nu citez nimic ca e prea bine scris :) Kuji-Kiri!

  9. Mimi Says:

    alte clasice la nunti:

    * pozele tip “mireasa in palma”, adevarata poza pentru care fotografii isi scot defapt banii.

    * buchetele impachetate gros si inmanate cu cotoarele la inaintare de majoritatea barbatzilor. unele femei mai cu clasa le inmaneaza paralel cu pamantul. pentru ca meritati.

    * alte mirese care asteapta in spatele bisericii. am prins 3 si chiar 4. tot aici intra shpaga pentru slujbe scurte, in special la ortodocsi.

    * mireasa, care nu arata asa cum o stiam de o viata. 3 milioane bagate in machiaj si coafura si ai senzatia clara ca nu stii cine e. e urata, e proasta si totusi e ceva care ma scarbeste. mai grav pt miri.

  10. reset Says:

    * Rochia de mireasa stil “printesa” cu crinolina si eventual strasuri – ca “doar o data in viata poti sa fii printesa, nuuu? ;;-)”
    Daca se mai vede si sarma cand ridici poalele .. cu delicatete, ca deh, toata viata ai stat numa in rochii de printesa..

    * Ma cam seaca si voalul scurt prins intre crestetul capului si ceafa.. wtf!

    * A si sa nu uitam de posetuta aia agatata de mana, ca sa fie tot tacamul!

  11. reset Says:

    Mi-am adus aminte de o faza penala rau de la o nunta: pe la 12 noaptea mireasa si-a schimbat pantofii cu niste papuci de plastic..

  12. canadianu Says:

    da’ de faza cea mai penibila ever (e drept , in cur(s) de disparitie la nuntile de oras) care este colectarea banilor CU STRIGARE, ati uitat ?
    ca doar de aici se trage expresia “de la nasu mare, fara numar” sau in varianta moderna (din reclama Altex) “de la socrul mic, un laptop”
    ps : cica ar fi mai multe de la Altex din seria “nunta” : http://www.iqads.ro/Analize_Reclame_read_3431/_laser__frate_____halatu___halatu____si_lista_continua_.html

  13. canadianu Says:

    io=te ca e pe iutiub
    http://www.youtube.com/watch?v=HhI8VvgOuoU

  14. reset Says:

    * ruptul turtei in fata scarii de la bloc
    * hora in parcarea din fata blocului
    * am auzit de nunti chiar in parcarea blocului (!!!)
    * papusa de pe masina, desi nu cred ca se mai practica in zilele noastre
    * jocul darului (dansatul cadourilor) – eu nu am vazut cu ochii mei, dar cica in anumite zone orice cadou primit de miri se danseaza, la propriu. Asa danseaza lumea cu mese, covoare, biblioteci etc.. :-) ))

  15. gigel Says:

    sunt tare curios care din toti astia care ati scris…sunteti insurati si daca da…nu v-a placut mireasa voastra cum s-a machiat…sau rochia care si-a cumparat-o ?…

  16. iskander Says:

    Apoi mai gigelush invartecush pe degetul cui te-ai pus, dupa ce ai citit toate astea, numa la asta te-o dus gandu?

    Cum sa-ti explic, mireasa mea o fost cea mai faina ma, si machiata fain, si cu o rochie ocosha :)

    A ta nu ? N-am vrut sa te suparam, dupa cum ziceam la inceputul mesajului, zau asa.

  17. tudycor Says:

    Nu am vazut nunta la care mireasa sa nu termine petrecerea cu picioarele umflate, babele sa nu barfeasca mireasa, mesenii sa nu se intrebe de dar unii pe ceilalti, sa nu existe dansatori “super infocati”, cuvantari idioate si super telenovela furatului miresei si asa mai departe! Noi am sarit peste tot tam-tamul asta! Pur si simplu am considerat ca ceea ce ne dorim noi este mai important decat ceea ce vor parintii, nasii matusile si asa mai departe! Este o idiotenie sa accepti toate prostiile astea doar pentru a face pe plac celor din jur sau pentru a respecta niste traditii idioate! Celor care urmeaza sa faca pasul le recomand sa aleaga ceva intim, alaturi de familie sau cei mai apropiati prieteni, fara dar, rochii de mirese si meniuri tampite! Ceva pentru sufletul lor! Ceva care sa le ofere ocazia sa se bucure cu adevarat de eveniment!

  18. Tudor Says:

    reset: subţire, eu am văzut cu ochii (şi ochelarii) mei nuntă în parcare! Cu o perdea de baloane plasată strategic ca să nu se vadă ghena în poze…

  19. iskander Says:

    Tocmai ma uit la un documentar pe HBO cu nunti, asa ca fur niste idei…

  20. mariana duma Says:

    se vede ca ai fost doar la nunti de oras :) )) pai mai du-te si pe la tara, acolo sa te tii obiceiuri jenante !!

    primul dintre ele mi se pare evident aratatul cearceafului patat de sangele miresei ce a fost virgina, nuntasilor, dimineata ;) ))

    ceva mai scabros rar mi-a fost dat sa aud… si culmea ca nu e doar la noi obiceiul asta, ci in mai multe tari latine si latino-americane (la tara, evident) :) )

    si inca multe altele, pe care nu mi le amintesc acum bine, pt ca le stiu din copilarie…

  21. Nunta la rromâni, un obicei jenant | ARHI Says:

    [...] de la articolul ăsta, mi-am adus şi eu aminte de topul jenibilităţilor întâmplate la nunta cu posesoarea de drept a [...]

  22. don Says:

    esti un prost!! te plictisesti, nu ai ce scrie si te apuci tu sa comentezi despre nunti.
    eu am fost la 20 de nunti in ultimele 24 de luni si nu am vazut niciun striptease, nici muzica de inmormantare,”nici muzica pe invers”, nici sa cante scooter pe undeva sau alt imn,nici mirese nefurate samd.
    Nu stiu unde locuiesti si la ce nunti ai participat dar e clar ca te-au traumatizat.

  23. don Says:

    PS: de fapt ma scuzi – prost sunt eu ca citesc aberatiile tale.

  24. iskander Says:

    Don, vezi ca daca te gandesti si pui doua comentarii ajungi la concluzia fireasca si corecta de altfel? Iata ca ne intelegem :)

  25. iskander Says:

    Mariana, eu stiu unde mai gasesti asa ceva la nunti in Romania… (nu la obicei ma refer!) :)

  26. Ionouka Says:

    Da’ pe-aia cu “prietenii” pe care-i inviti la nunta si care dupa aia nu-ti mai raspund la telefon, de rusine ca tre sa te refuze din tot felul de motive stupide, cum ar fi ca n-au camasa curata sau rochie cu paiete?

  27. Marian Gorun Says:

    @reset “hora in parcarea din fata blocului“
    Dar traversatul satului, pe drumul principal, cu acordeonist şi toboşar în frunte? Am văzut şi la oraş.

  28. PRiSON Says:

    trenulețul la noi acuma, mai nou, se face pe muzica gen Dansul Pinguinului :) )

  29. Chestia aia cu tradiţiile de nuntă | Maddame’s Blog Says:

    [...] scris prea-lungul articol de mai sus după ce i-am citit pe Arhi şi pe Buddha, precum şi pe Iskander precum că unele obiceiuri la nunţi sunt jenante. Subscriu, dar şi completez: să nu [...]

  30. duDu Says:

    referitor la punctul 21 se mai practica shi furatul de catre un fost prieten al miresei care se intampla sa o fure singurel cu mashina lui proprie shi personala donata de catre un bunic trecut in nefiinta , plimbarea pe la un hotel unde se intampla shi alte chestii cum ar fi : mireasa isi aduce aminte de iubirea lor de acum ‘spe ani shi se hotaraste sa il traga in “tzapa” pe mire shi ramane cu fostul prieten shi problema nu este asta k fostul prieten ramane cu mireasa dar smecheria este k atunci cand fug ei mireasa este furata a II -a data shi este furata cu tot cu dar :D

  31. iskander Says:

    @Ionouka: Pai depinde cum vine treaba, daca este sau nu o invitatie de la o persoana cu care ai vorbit de 2-3 ori in viata, dar tine mortis sa te invite la nunta. Si insista. Si insista. Iar daca nu esti bun la scuze, bagi si de astea :) )

    @PRiSON: asta nu o stiu, cum vine Dansul Pinguinului, ca imi imaginez o chestie foarte foarte hilara daca ma iau numai dupa nume :)

    @duDu: curat telenovela moncher, asta sper ca nu ajunge la capitolul “traditii” ca am incurcat-o!

  32. Ana Says:

    Luna de miere care tine doua saptamani… in primul rand ca este Honey Moon (ce inseamna moon?) , plus de asta fiecare sta in luna de miere cat il tine buzunarul, concediul etc.
    Cat despre limuzina, aia este special creata pentru evenimente SPECIALE. Tu cu ce te duci, cu caruta?
    La unele puncte ai nimerit-o, dar la unele ai scris doar ca sa te afli-n treaba
    Chiar ca jenant.ro!

  33. iskander Says:

    Ana, limuzina este creata pentru oameni suferind, care numai prin manifestari opulente se simt bine. Iar cei ce nu isi permit limuzine, le inchiriaza cu ora. Astia sunt o specie si mai penibila, cu atat mai mult cu cat limuzina este o janghina de 15 ani luata de la un cimitir de masini din SUA.
    Asta nu inseamna ca Hummerul limuzina (sau nelimuzina) nu este tot de “neam prost”.
    Eu, spre deosebire de majoritatea oamenilor din Romania care merg cu limuzine la nunti, ma deplasez cu mijloace de transport mai mici si mai economice. Nu am nimic de demonstrat, asa mi se pare mie de bun simtz :)

  34. Gigi Says:

    F bune idei :) ) … Chear super

  35. iskander Says:

    http://www.youtube.com/watch?v=7jEnNPtmG_M

  36. Viziunea parintelui despre nunti « blog de parintele Says:

    [...] oameni au scris despre treaba asta. Unu. Doi Like this:LikeBe the first to like this post. This entry was posted on Tuesday, November [...]

  37. Ana Says:

    Sincer, cred ca ati acoperit toate obiceiurile de la o nunta :) in dreptul carora ati pus “ASA NU”. Unele sunt chiar comic punctate, dar altele sunt exagerate.

  38. Artur Pataki Says:

    :) Unele obiceiuri sunt foarte comice,cred ca se mai practica doar in anumite zone.

Leave a Reply