jobs-pe-hol.ro

November 5th, 2007 by iskander

Pentru ca se stie ca e o problema majora cu recrutarea pe piata IT (sau trebuie sa zic TI?) la noi, si romanul (a se citi in cazul de fata “bulgarul”) e inventiv, iata ce s-au gandit colegii nostri de etaj (O firma numita “IT Systems International SRL” ): daca tot au fete multe angajate (si foarte multe telefoane cu care ele lucreaza), ia hai sa le trimitem la produs (a se citi recrutare).

Cum? Pai simplu, tot avem pe etaj o firma de IT (a nostra bat-o soarele ca e aia mai mandra dintre toate), momim 2-3 baieti la o _tzigare_, si apoi la interviu cu Bossu (level 70 undead warlock, da cu gear prost rau de tot).

Acuma cum vine treaba, it’s a free fuckin’ country, in plus suntem si in mijlocul gramezii de capitalism, deci omul nu-i legat de glie si nici programatorul de tastatura. Da’ cum vine asta nene sa recrutezi “de pe etaj”… si omul ala ce sa faca a doua zi daca accepta, nu intra la prima usa, intra a la a doua (daca greseste isi cere scuze :) ) . Nu mai zic ca la buda nu mai merge la aia de la intrare, ci tumna-n aialalta parte, cu fetele (ma rog, asta poate fi un avantaj)!

Asta este ca si cum bulgaru s-ar spala, s-ar aranja, s-ar parfuma, si ar iesi la agatat pe casa scarilor in propriul bloc. Du-te nene intr-un club, salon de masaj, ceva!

Nu-sh ce sa zic, dar zau ca mi se pare penibil. Prin urmare nu numai romanu’ e jenant, ci si bulgaru’. Ca si ei e oameni:In hoool, in hoool, cu capu goool (vorba unui cantec).

9 Responses to “jobs-pe-hol.ro”

  1. brscs Says:

    Pentru asta o sa-mi bag aparatu de apa stricat in priza as often as possible.

    Atat am avut de spus.

  2. iskander Says:

    La ce zici tu aparat de apa ? Si de ce e stricat?

  3. Mishu Says:

    Io zic ca baietii sa se lase recrutati. Sa dea fetele alea un “interviu” la “microfonul” lor, sa le dea Boss-ul (I HATE FUCKING WARLOCKS) o prima de instalare babana, dupa care sa revina frumusel la firma mama (mama mama ce mai firma) si sa ii lase pe aia cu buzele umflate (respectiv pe fete cu gura plina). In acest mod neaosh, toata lumea castiga.

  4. Marius Says:

    Io subscriu la ideea lui Mishu … Se poate? Se poate? :D

  5. iskander Says:

    Trebuie sa ai level 70 first, si tot gearu sa fie mov!

  6. iskander Says:

    Mishule, hai ca stim ca tie nu-ti plac nici warlocii dar nici bulgarii :)
    http://www.jenant.ro/2007/07/11/mishu-na-n-gradina-bulgarului/

  7. iskander Says:

    Fratilor, help! Am fost inconjurat pe hol de o multime fumatoare si agresiva, noroc ca aveam o intalnire si a trebuit sa plec, altfel cine stie ce iesea(m) fumator pasiv!

    Io am vrut sa va spun ca a da in fapt un jenant nu e lipsit de pericole, iata sunt un prim exemplu!

    Bursuceeee, unde erai ma cand aveam nevoie sa ridici un pic tricoul…

  8. brscs Says:

    Acu .. io ti-am zis sa ma pui pe speed dial la telefon pentru situatii d-astea de urgentza, da tu “batman batman”

  9. reset Says:

    Buey, care se ia de omu’ mieu, ca-i sparg fatza! >:o

Leave a Reply