Inima – Domnului, Mâna – Omului

January 20th, 2010 by reset

матрациDe multa vreme vreau sa va impartasesc aceasta minunatie si in sfarsit am reusit! Noroc cu inima… ăăă .. mâna… ăăă.. masina bursucului :-D

Armata Salvarii - fatada

Observati aici fatada - logo, slogan, eveniment de 10 ani :-) si mai ales Craciunul fericit!

Armata Salvarii: Inima-Domnului, mana-omului

Armata Salvarii: Inima-Domnului, mana-omului

Eu voi lupta!

Eu voi lupta! Uhm.. cu ce/cine si cum?

Later edit:

Ce inseamna, dom’le, traducere mot-a-mot! Originalul “Heart to God Hand to Man” cred ca putea fi tradus mult mai “fericit”, ca sa nu lase loc de interpretari…

Heart to God Hand to Man

Blood and FireIntre timp vad ca la nivel international s-a facut un upgrade de imagine si slogan: “Giving hope today”, “Doing the most good” etc.

In RO a ramas imaginea cu “Blood and Fire”, 2 sabii, o cruce si un S care poate fi sarpe la fel cum poate foarte bine sa simbolizeze dolarul..

7 Responses to “Inima – Domnului, Mâna – Omului”

  1. dany Says:

    Eu am auzit ca astia de la Armata Salvarii chiar ajuta oameni,iar expresia “inima Domnului-mana omului” este ceea ce ii caracterizaza:ei ajuta oamenii datorita dragostei pe care o au fata de Dumnezeu.Asta inseamna sa fi jalnic???
    Ajutati si voi cva oameni si ve-ti dveni jalnici….,oops,deja sunteti:)

  2. reset Says:

    Dany,

    Nu este vorba despre ce face aceasta biserica, ci despre ceea ce unii au ales pentru a o reprezenta – imagini si slogan – in spatiul virtual (pe internet) si in cel real, pe fatada lacasului de cult.

    Banuiesc ca si sloganul “sange si foc” ii caracterizeaza, sau ne poti explica tu mai bine, poate fara greseli gramaticale de data aceasta?

  3. Marinica Says:

    Mie nu mi se pare ca toti sa veniti sa va faceti bani pe niste reclame ca acestea.Mai bine a-ti scoate aceasta reclama cu Armata Salvarii ca va faceti voi de ras.

  4. iskander Says:

    Clar mai bine a-m scoate, clar. Nu mai bine era “Inima Domnului, minte omului” ?

  5. Marinica Says:

    Mai bine a-ti invata sa scrieti:)) “minte omului” eu am 16 ani si sthu sa scriu dar voi … :) )

  6. iskander Says:

    Marinica, maine cica nu se face scoala: zapada, viscol – de astea. Tu sa fii baiat cuminte, sa papi tot si apoi sa faci bine sa pui mana pe cartea de gramatica si sa te lamuresti cum vine treaba cu “a-ti” si “ati”, ca la apropouri nu te prinzi. Daca nu gasesti, scrie de 100 de ori pe caiet: “De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”.

  7. Cri Says:

    Salut reset, mai zi si tu ceva de Armata Salvarii.
    Ai un fel de a vedea lucrurile….

Leave a Reply