Bleantena

November 30th, 2009 by reset

2 reprize de cate 5 minute la Antena3 mi-au fost de ajuns sa-mi provoace o greata teribila. Parca-s adunatura de caini din fata blocului care latra si maraie la tot ce misca atunci cand iese vecina nebuna (si desigur iubitoare de necuvantatoare) de la 5 sa le dea de mancare. Desi infatisarea de oameni te-ar putea duce in eroare, angajatii antenei (1, 2, 3) au de fapt aceeasi motivatie – nu fac saracii decat sa se gudure pe langa cel care le da de mancare.

Eu mereu am considerat ca antenele astea-s de toata jena, de aceea le-am facut acum cativa ani categorie speciala pe forumul si mai apoi blogul Jenant.ro, dar acum parca intrec orice masura a penibilului!

2 Responses to “Bleantena”

  1. rexpopuli Says:

    eu cand am chef sa ma amuz, dau pe antene… nu-s un fan Base, dar trebuie sa recunosc dedicarea de care dau dovada ciutacii, gadeii si staneii in cauza dictata de stapan… stii filmuletele astea: http://www.youtube.com/watch?v=N67OabdKWr4 si http://www.youtube.com/watch?v=z-yKxwGd-PA&feature=PlayList&p=4778A57E39A593E5&playnext=1&playnext_from=PL&index=53 ? acelasi spectatoc JENANT zilnic…

  2. reset Says:

    Da, sunt tari filmuletele :-)
    Cred ca in curand categoria se va numi “Antena 1, 2, 3 & Realitatea TV”. Ca si Realitatea face acelasi circ penibil. Sau oare merita o categorie separata?

Leave a Reply