Fortuna, Jipanu si locul in spatiu

June 6th, 2008 by iskander

img00334.jpgAi zice ca daca iti merge bine si iti tragi un jip (de preferinta mare si alb, ca asa se poarta in ultima vreme), ai si un loc de parcare mai rasarit pentru el. Dar ce te faci cand in curtea intreprinderii incep sa apara din ce in ce mai multe masini (mici mici ale dreacu), si e deranjant ca nu poti parca imediat langa intrarea in cladire (daca parchezi mai departe e pericol mare de slabire sau revenire a bunului simt)? Pai simplu, pui un gunoi, o lada, un scaun, o umbrela, un fier ruginit pe care scrie “FORTUNA”. Orice gasesti prin casa!

Evident ca faci eforturi sa NU pui macar un dispozitiv care sa arate cat de cat “profesional”. Cu cat e mai junk, cu atat mai bine, pentru ca atunci cand parchezi jipu, contrastul va lasa fara lumina ochilor pre muritorii care saliveaza la transformarea minunata de supt ochii lor: gunoi-jeep alb, jeep-alb-gunoi. Cred ca de fapt este vorba de circuitul gunoiului in natura.

P.S. Cainele nu tine locul nimanui, se bucura ca e vineri si are 2 zile in care jipu nu mai vine.

4 Responses to “Fortuna, Jipanu si locul in spatiu”

  1. Tudor Says:

    Din câte ştiu eu e vorba de un haudi chiu şapte! Dar negru…

  2. iskander Says:

    Ala e cu scaunu. Mai e un Infinity FX alb si alte masinute cu pretentii pacolo. Follow the white-trash Neo!

  3. brscs Says:

    Io recunosc ca sunt un pic intrigat si o sa fac investigatii sa vad ce cerere trebuie completata ca sa-mi rezerv si eu un astfel de loc. Voi ashtialalti sunteti doar invidioshii ca nishte oamenii au reushit sa organizeze putin treaba in parcare sa nu mai fie haosul asta zilnic.

    Ar fi bine sa fie mia multi ca ei, de aceea luni o sa incerc sa ajung la administratia fortuna sa inmanez si cererea mea.

    Ca de asta e Romania unde este acum, ca sunt oameni invidioshi ca voi, dar care nu fac nimic ca sa schimbe ceva. Ce e asha greu sa faci o cerere sa ti se repartizeze un loc.

    In plus fac pariu ca e la fel ca la monopoly si poti sa-ti alegi jetonul. Eu o sa-mi aleg un colac de furtun, am impresia ca e inca liber.

    Atat.

  4. iskander Says:

    Mai nasol este daca nu e Monopoly, ci e “Nu te supara frate”!

Leave a Reply