Orban si seniorii

May 30th, 2008 by iskander

image.jpgPrimesc un plic inchis, alb imaculat pe exterior, fix in mijlocul cutiei postale. Evident e un spam, dar si spamurile trebuie citite (ca sa poti sa-ti faci filtre :) ). De data asta nu e spam conform legii romanesti (pentru ca nu e comunicare comerciala nesolicitata), ci este un material electoral. Orban imi zambeste acru din josul paginii.

Era mult text si nu aveam timp sa citesc, insa mi-a atras atentia formularea:

Dragi seniori bucuresteni,
ma adresez dumneavoastra, ca unor intelepti ai Cetatii al caror sfat trebuie ascultat…

Mi-e rau. Unu la mana, eu pricep ca in blocul in care locuiesc sunt multi seniori, dar totusi… In al doilea limbi.. pardon… rand, deja vedeam o imagine cu posteriorul seniorilor din bloc si limba lui Orban inshurubandu-se frenetic (ca betia de virgule din text). Istenem Orbane!

Si nu in ultimul rand… care intelepti ai cetatii domnu Orban, ca tampitii de vecini :

- cresc niste caini in fata blocului, de care nu poti sa treci (dorm pe prag), care urla toata noaptea (de cate ori se porneste alarma ieftina a unui mai putin senior, dar la fel de cretin vecin) si periodic mai alearga cate o tanara speriata

- au scos caloriferele de pe scara blocului (inutile dom’le, le platim degeaba) si le-au lasat sprijinite de perete, insa au sarit ca niste vulturi cand niste tigani vroiau sa le “recolteze”. Macar romanes astia le-ar fi folosit cumva :)

- arunca porcarii in chiuveta (de la zat de cafea pana la alte alea) de imi refuleaza mie (ma rog, imi refula ca acuma mi-am tras supapa stil rusesc de nu mai intra nimic)

Sa moara doi vecini daca va mint! Ai mai prosti!

Leave a Reply