Mitocanul, Honda si banalul

April 27th, 2009 by iskander
B 96 CEN Honda Accord

B 96 CEN Honda Accord

Da stiu, o sa ziceti: “Ce mare branza. Inca un mitocan in trafic.” Sunt atat de multi incat din Obor pana in Berceni dai de minim 2 per deplasare, asa ca ai putea sa zici ca e cam devalorizat subiectul.

Daca stiti ce trebuie facut pentru a-i putea ignora cu succes, va rog sa-mi ziceti si mie, din pacate nu am reusit sa ma adaptez inca la mediu (semn ca o sa dispar candva) si (inca) ma enerveaza mitocanii mioritici.

Asa ca, odata enervat, trebuie sa descarc bagajul de nervi adunat pe drum, iar jenant.ro este numa’ bun pentru asa ceva.

Loc de dat jenantii in fapt, parol!

Raport de caz:

- individ imbracat bine, proaspat ras si frezat (reminder: nu haina il face pe om)

- conduce o Honda Accord cu numarul B 96 CEN (cu o palitura in bara si o singura tzava in spate :) ). Aviz unui Jester de-al meu care era suprins ca intr-o Honda Accord se ascultau manele, in ideea ca numai oameni de valoare achizitioneaza aceasta marca :)

- depaseste pe linia continua proaspat marcata, pe linia de tramvai si intra peste tine (care mergi si tu ca omul regulamentar) pentru a evita o masina de politie (rutiera) care vine pe contrasens (tot pe linia de tramvai). Sper ca l-au filmat, ca aveau borcanul alb pe bord.

- la atentionarea acustica isterica suzukista, evident, trage si mai tare de volan spre dreapta… ce sa faci, il lasi pe mitocan sa intre…

- o taie in “tromba” mai in fata, croseteaza cateva benzi (relativ timid totusi)

- il ajung lejer (deh, Suzuki 1.3, masina fortzoasa), ii fac poza de mai sus

- mitocanul cu ochii in retrovizoare (se simtea cu mitocania pe caciula) sta brusc cuminte pe banda 1

- dau sa trec de el pe banda 2 si evident, urmeaza un traditionalul tras de volan stanga, la intimidare (urmand ca eu sa ma emotionez ca el va ramane fara carnet in caz de impact :) )

- oprim la stop in paralel, ii multumesc pentru imaginea de mai sus, ce imi va imbogatii colectia de poze cu masini conduse de mitocani si imi vad de drum.

Poate ii citesc cei de la Guerilla numarul pe post, sa aflam si numele mitocanului de mai sus. Sa nu ramana saracul anonim.

4 Responses to “Mitocanul, Honda si banalul”

  1. dan Says:

    bre, probabil ca-s offtopic (adica comentez chiar daca nu am citit articolu matale) da io vreau sa raportez o problema.

    mno…deci in fata facultatii de cibernetica erau cativa militieni care scriau amenzi la niste oameni pe doua roti. in tot timpul (prin timp a se intelege cat am stat eu la semafor) asta de pe o strada cu sens unic ieseau masini chiar pe langa politist (ieseau in sensul opus sensului unic..nush daca am fost clar). mi-a placut in special unul care a tras oglinda sa nu atinga politistul (ma gandesc ca nu vroia sa il “gresasca” la scriitura de pe procesul verbal).

    cine e jenant aici? presupun ca tot eu :D

  2. iskander Says:

    Ma da aici nu ne luam de politisti!
    Ne luam doar daca nu l-au filmat pe tipul asta sa-i trimita o felicitare acasa :)

  3. citraian Says:

    Ca fan HONDA si membru hondafan.ro, constat cu regret ca “avem si noi d-astia” :)

    Omul e cocalar, un exemplu clar de snob al capitalei.
    1. Desi nu-si permite, se imbraca cu Dolce & Ghiolbana si ARMANI (probabil haine furgasite din Italia)
    2. Scopul sau in viata este sa-si ia masina tare. Din moment ce nu-i ajung banii, isi ia varianta cea mai prost dotata (din moment ce are o singura teava de esapament, e varianta Accord Confort)
    3. Din banii ramasi baga benzina 95 de la colt, se crede regele soselelor si da beepuri de pe telefonul NOKIA de ultima generatie (nu mai are credit)

    P.S: Se pare ca nici nu stia sa conduca din moment ce l-ai ajuns cu SWIFT-ul :D

  4. iskander Says:

    Suuuuu zuuuuuu kiiiiiii!

Leave a Reply