Ay Ay Angie, Ay Angie

February 24th, 2009 by iskander

Dupa o pauza mare de raportat chestiuni jenante (ce sa fac daca nu am stofa de blogar si twiterist s-o frec zilnic pe net la vanatoare de “followers”), sunt fortat sa revin pentru a da in fapt o (alta) banca romaneasca.

Castigator la puncte pentru Februarie 2009 este chiar banca mea preferanta, ING, unde cu onor sunt client fidel si pana de curand… multumit. Cardurile-s ok, Internet Bankingul decent (cam faci scurt tastand coduri de autorizare in penarul cu butoane), dobanzile pe contul corent faine, Self-banking la tot coltzul (nu-s asa dese ca in Bucuresti cazinourile, dar undeva p-aproape).

Eh, in timp ce zburdam fericit pe campul inverzit al domeniului bancar, imi vine un SMS de la ING (verificat, nu-i fake):

Stimate client, va asteptam urgent la sucursala ING de care apartineti pentru actualizarea datelor personale pana la 25.02.2009, altfel contul dvs. va fi blocat

Ca o reactie tipica pentru mine, mai intai ma enervez si le urez de bine celor de la ING Romania care au compus acest mesaj si ma ameninta cu blocarea conturilor si imi dau deadlineuri din senin. Pe urma ma iau cu treaba si uit cateva zile de handicapul lor, insa numai bine primesc un telefon de la “sectia” ING de care apartin, fiind invitat (de data asta politicos) sa le fac o vizita pentru “actualizarea datelor”.

Jeaba incerc sa rezolv la telefon, jeaba le spun ca de cand am fost la ei ultima data nu s-a modificat nimic, jeaba zic sa le trimit bolentinul pe fax. Discutam la sectie domnu’, la sectie!

Pentru ca mai primesc un SMS, cu acelasi text, ma urnesc totusi pana la ei. Mi s-a explicat ca pentru siguranta mea ma tot verifica, si ca sigur sigur sunt modificari. Care de fapt… nu-s, ca bolentinu bolentin, domiciliu domicil, injineria injinerie…

AH, lipseau datele privind functia de la firma unde lucrez si estimarea de venit lunar! Date obligatorii pentru a nu ti se bloca minunatele conturi la ING. Chit ca nici astea nu se modificasera, ca doar tot ei m-au chestionat cu cateva luni in urma. Noroc de scaunele alea confortabile de la “sectie”…

One Response to “Ay Ay Angie, Ay Angie”

  1. Mishu Says:

    Supt..scriu :D
    Am fost summonat si eu la Aia in gi, sa subsemnez cu buletinul cel nou si sa uploadez niste bani pentru taxele de administrare ale unui cont in care, daca s-ar da dobanda pentru praf…as fi multimiliardar (in particule).
    Neway…ce altceva sa fac sambata la pranz daca nu o vizita la sucursala de cartier?

Leave a Reply