Inventar

August 1st, 2008 by brscs

M-am dus sa platesc “tensiunea”. Cred ca n-am mai fost de ceva luni si ma gandesc ca e bine sa mai trec pe la ei sa le mai dau binete. Cand ajung acolo ma pomenesc cu o usa blocata in nas. Asta bineinteles dupa ce m-am invartit sa gasesc magazinul de curent pe care nu-l nimeresc niciodata desi trec pe acolo de cativa ani.

Ma uit pe geam sa vad un afis sau un poster ceva. Pe poster scris frumos, la calculator, “1 August, INVENTAR”.

Bat in geam sa intreb daca au nevoie de ajutor si dupa un timp iese o tantinela foarte amabila.

- Da, sigur, va putem ajuta cu ceva?
- Ma intrebam daca va descurcati cu inventarul … zic eu

Ea deschide larg usa si in spatele ei pot vedea o mare de cutiute mici si mari cu diferite etichete pe ele. Pe cele mici scria KW si toata lumea era preocupata sa le organizeze si sa le puna in cutii marcate cu MW. Am impresia ca intrau cam 1000 de cutiute mici intr-o cutie mare. Mi-am dat seama ca o sa dureze ceva toata operatia asa ca am decis sa ma intorc luni si am salutat-o pe amabila doamna care m-a luminat.

Acum, ma gandesc .. cu ce se transporta W, KW si MW? Le tre conditii speciale ? Sau poa sa le transporte oricum. Merge sa le duca cu basculanta si sa le verse undeva, sau tre tinute intr-o ordine stricta? (poate de asta erau asa atenti la inventariere)

Chestia e ca-s si foarte atenti mi se pare mie pentru ca nu i-am vazut niciodata cand aduc W-urile la noi la bloc. Nici n-am idee unde le depoziteaza.

Eh, dar ce atatea intrebari, sa fim multumiti ca e cineva care sa le inventarieze.

2 Responses to “Inventar”

  1. reset Says:

    eu cred ca de fapt inventariau stalpii si cablurile :-D

  2. iskander Says:

    La cum arata stalpii de la noi, cu un buchet de cabluri fiecare, cred ca are dreptate RST. Pai numai la Universitate ca sa masori cablurile de pe stalpi… iti tot trebuie cateva zile…

Leave a Reply