Radio Gherila nu iubeste padurili

June 14th, 2007 by iskander

Trag si eu concluzii, ca deh, de tras de-adevaratelea inca nu-i legal la noi (as avea o lista cu tinte…).

Ascultam azi dimi Radio Guerilla, si la portia de reclame am avut placerea sa aud una frumoasa, la Grand Jeep Cherokee. Eu acuma n-am nimica cu posesorii de jepane, inteleg ca-i mai cool, ca-i mai confortabil si ca-i mai safe, si e mai economic sa arzi zeci de litri la suta, dar reclama asta m-o secat total.

Reclama e asa: o tanti povesteste cum ea era la cort intr-o zona unde “auzise ea ca umbla jeepul”. Pana aici toata bune, asemanarea jeep-urs carpatin e benefica, mama ce tare e masina (desi pe la noi usii umbla prin gunoaie mai mult decat prin paduri, ceea ce ma face sa ma intreb unde o fi pus tanti cortul, ca jeep langa tomberoane s-a mai vazut).

Dupa care imi trage una peste timpane: “Campania de populare cu Jeepuri a padurilor carpatine” – sau asa ceva… Bai sunteti copaci? Chiar nu s-o prins nici firma, nici agentia, nici radioul ce aberatie au nascut? In loc sa le explicam la tovarasii cu off-roadu ca nu-i prea bine sa rascolesti padurea cu jeepanu, ca mai sunt si niste chiriasi pe acolo saracii care poate-s deranjati de urme, gaze, benzina si ulei – noi ii chemam sa ne populeze padurile cu Jeepuri!

Altfel o sa fie treaba prin paduri si prin rezervatii: in dreapta patru jeepuri si un gratar, in stanga parcare de ATV, ah uite si un veveritzoi lesinat sub o roata, 2-3 motorete care scurma la deal (tot e Dobro obsedat de motoare :) ), un bursuc speriat (sic!), si tot asa.

Domniilor de la Gherila: mai bine ati face reclama la popularea padurilor cu rasi, jderi si parshi :) E drept, acolo nu stiu daca gasiti cine sa plateasca reclama :)

5 Responses to “Radio Gherila nu iubeste padurili”

  1. dizzy Says:

    Ultima data cand am fost la munte erau o gramada de ATV-turisti din astia
    Vijjjjj in sus.
    Vijjjjj in jos.
    Hai sa organizam si noi un concurs ceva:
    Ei se fataie asa cu mizeriile lor partziitoare si noi dam cu caramizi in ei.
    Cred ca trebuie sa treci cel putin printr-o ripa ca sa nu-i mai vezi pe martalogii astia.
    Deja la Predeal-sinaia, Busteni esti ca pe Magheru

  2. brscs Says:

    Lasa mah ca reclama e pe toate posturile de radiu si TV. Io inteleg ideea geniala a lor, da la cate paduri avem si cum arata … numai sa fie populate cu jeep nu le mai trebuia. Oricum is populate cu conserve, dacii ruginite si alte animale d-astea salbatice de orash.

  3. iskander Says:

    Pai io nici nu am zis ca-i o campanie numai pe Gherila… da parca era un radio cu oaie, nu? Si atunci oaiele alea… de ce nu se vad cand e vorba de ceva d-adevaratelea ? :)
    Sa fie doar desenate oaiele?

  4. reset Says:

    Io zic ca-s blurate si marite pe calculator!

  5. Mishu Says:

    Oaie..oaie… da branza e pe bani (din publicitate)!
    Jenant!

Leave a Reply