Mishca ba mashina, ca vin la tine!

June 13th, 2007 by iskander

Imi conduc prea-minunata prietena catre reshedinta ei de pe frumoasele plaiuri bucureshtene… In mashina mai aveam si un Bursuc, nu-l shtiti toti. Ajungem langa “scara de la bloc”. Las Bursucu in mashina, cheile in contact, si purcedem.
Nici nu deschid bine portiera, ca o voce nevrozata se aude in noapte: “Mishca ba mashina!” Io nimic… “Mishca ba mashina, ca vin la tine”… Dar fiind nevroza din voce, intr-un ritm din ce in ce mai apoplexant, nu am ce face si replic “Aveti grija sa nu va vina rau!”. Evident, obraznic fiind primesc un “Dumnezeii ma-tii”, si se zmulge de la geam. Numa bine ce ajungem in scara, ca stimabilul, insotit de inca 2 vecini (erau probabil in alerta de grad zero, au avut timp de reactie mai bun decat pompierii) a intrat la interceptie.
Vazand, ca totushi ma intorc spre mashina, mai indulceste tonu; “De ce ma, te intreb frumos cat mai stai, de ce nu raspunzi?”….

Oricum, de acum numai acolo o sa las mashina, remarc ca indiferent de ora, nevrozatul e pe geam. Pandeste. Locul de parcare. Al lui. Numai al lui. COMENTEZZZI?

P.S. Alte variante ale intamplarii, de la ceilalti participanti Smile

One Response to “Mishca ba mashina, ca vin la tine!”

  1. brscs Says:

    Bursucu la microfon (tastatura, blah blah).
    Eram io linishtit in spate si ashteptam ca Isk sa-shi duca prea-minunata prietena la scara cand, scandal mare si unu in maieu din ala rupt si plin de mushtar (mai alterez si eu pentru beneficiul artei) care atarna de geam, deodata se erecteaza de parca ar fi vazut … cu totul altceva decat a vazut … si incepe sa scuipe cu in juraturi si tipete si “las-o tu acolo ca ti-o las pe geanta” la … mashina cred, pentru ca nu reushiseram inca sa deschidem ushile.

    Pleaca Isk pana la scara, aici bezna, io numai vedeam ce se intampla dar, ma gandem: Sa vina nea popica la mashina sa vaz ce face cand ma dau jos la el cu toata suta mea de kile dupa mine. Dar, nu s-a intamplat asha pentru ca Alex s-a intors intre timp si, alt colocatar de-a lu Popica, probabil in vizita la acesta, preluase locul proaspat eliberat la geam si incepe sa urle, de parca de doua luni ashtepta sa se elibereze un geam in bloc sa stea si el erect si cu gatul roshu de atata curent de aer ce trecea pe acolo.

    “Sa va fie rushine !”, striga Maturice. Asta cred ca e o strigare asha, cand numai ai nimic sa spui, iti dai seama ca ai venit si tu la spartul targului si habar n-ai ce s-a intamplat, dar tre sa te faci remarcat. Asha ca asta striga nea Maturice cand s-a intors Alex si am plecat de acolo.

    Vecine vecine … mai vezi-ti si de treaba ta …
    Yeah, like that’s going to happen

Leave a Reply