Liberalii despre libertate

April 4th, 2008 by iskander

Puiu HasottiNu sunt multe mesaje pe jenant.ro despre cat de jenanti sunt politicienii la noi si asta nu din cauza ca nu s-ar gasi tone de mostre de gen in gradina politicului, ba dimpotriva, numarul lor IRL le devalorizeaza. Dar si cand citesti una ca asta:

Şi poate, câteodată, în cazuri cu totul speciale, ar fi poate mai bine să facem o eventuală nedreptate decât să îngăduim o clară dezordine, o evidentă dezordine

Puiu Hasotti, senator PNL

incepi sa-ti pui intrebari. Pai daca domnul Puiu, Senator din partea Partidului National Liberal, ba chiar presedinte al grupului PNL din Senat si pe deasupra membru in Comisia pentru drepturile omului, culte şi minorităţi din Senatul Romaniei, scoate o asa gogomanie pe gura, atunci cinste cui ii voteaza (sau a cui nu merge la vot :) ).

Inteleg ca declaratia a fost facuta in legatura cu multimea de 15 manifestanti anti-NATO, care amenintau sa strice serbarea scolii, care poate or fi colorat nu numai pancarte ci si ochiul proprietarului (halei unde pictau ei) . Totusi ma intreb, daca eu ca patron si liber intreprinzator ce m-a facut mama nu pot sa ii suport/votez pe liberali, cine naiba ii voteaza totusi?

2 Responses to “Liberalii despre libertate”

  1. iskander Says:

    This was easy: Liberalii despre libertate :)

  2. iskander Says:

    Vesti “bune”, i s-a explicat omului ce gogomanie a zis si a dat cu o retractare.

Leave a Reply