Wankerul cu B 21 WBL

March 18th, 2008 by iskander

B 21 WBLStiu ca va plac la nemurire shoferii bucuresteni din spatele volanului unor BMW-uri negre, preferabil seria 3, cu barba de 2 zile si ochelari de tip botezatu’. Si mie! Pacat ca din cauza asta nu o sa ma uit prea repede la marca asta cand imi schimb masina (Mercedesurile parca s-au mai spalat din punctul asta de vedere).

Dar ce nu pot sa suport este atunci cand un wanker de asta, din cauza ca trebuie el neaparat sa termine primul nu lasa sa treaca sau lasa in scarba (adica, haide domnu ca e loc, care e problema) Salvarea in actiune. Azi am prins un neispravit din asta, si fiind in paralel cu el (eu banda 3 el banda 2) i-am facut semn sa lase sa treaca Salvarea ce venea din spatele meu (ca el vroia sa se infiga in banda 3 neaparat), iar apoi m-am cocotat pe linia de tramvai (in constructie) de pe Stefan cel Mare.

Eh, ajunge Salvarea langa el, si trece cu greu, ca nu s-a sinchisit mitocanul sa traga un pic de covrig inspre dreapta.

Ulterior imi trage o accelerare sa-mi taie fata + pus frana (slabutz, nu era din ala cu curaj sa franeze sanatos sa-ti dea un pic de adrenalina – ce sa mai – un wanker!) si scos degetul mijlociu (probabil unica metode de a isi satisface partenera) pe geam.

Ce ziceti, putem da linkul asta din om in om, poate aflam si numele wankerului?

11 Responses to “Wankerul cu B 21 WBL”

 1. Mishu Says:

  Il cheama Roman Muist, e un vecin de-al meu, nu-l stii tu.

 2. Feri Says:

  E un TZARAN, ca oricare altu…mai stiu io pe unu care o facut semne obscene, ghinionu’ a fost ca in masina era un politist care la urmatorul post i-a suspendat permisul si amenda cam cat valoarea masinii ( era o Dacie veche din 80).
  Tarania salveaza Romania !

 3. iskander Says:

  Sã moarã 2 vecini d-ai tai, ãi mai prosti!

 4. cosmin Says:

  daca tot e, ii aflam si seria de la buletin..;) aflam unde sta, si merjem si ii lasam scris cu cheia pe masina : spalama! ;)

 5. iskander Says:

  Ma gandeam numa sa ne abonam la stirile de pe salvare, sa aflam cand il duc pe el. Poate fac o pana chiar atunci in fata Salvarii…

 6. din Bucuresti Says:

  taranisme in autoturisme…vezi din ce in ce mai des prin Bucuresti…era mai frumos pana in 2000, acum e plin de tarani peste tot …din toate colturile tarii …cu mic cu mare au venit la Bucuresti… oricum toti si-au luat-o la m*** imediat cum au intrat in Bucuresti, ca un fel de taxa, asta asa ca sa-i recunoastem si sa-i deosebim printre Bucuresteni :D

 7. mimi Says:

  Daca avea numaru B 21 BWL era alta treaba…
  Oricum, io sper ca BMW sa-si deschida fabrica la Jucu, langa Nokia si sa devalorizeze masinile astea pana cand e mai cul un Golan.
  Io as pune taxa de prima inmatriculare numai pe BMW-uri, in special seria 3.

 8. Ncu Says:

  320d , clar e wanker!

 9. Nona Says:

  Eu sunt claxonata zi de zi pe un singur motiv. Ca de ce opresc la trecerea de pietoni. Azi mi s-a intamplat de 2 ori. O data un taximetrist nemultumit si a doua oara un sofer oarecare. La 200 de metri trona oricum un semafor culoarea rosu intens, deci, cu sau fara prioritate pentru cei 3 pietoni de pe trecere, urmatoarea oprire era in maximum 20 de secunde.

  Exista o nesimtire in Bucuresti care pur si simplu… nu poate fi descrisa in cuvinte. Unde dracu se grabesc atat de tare soferii din bucuresti?

 10. reset Says:

  Stai sa vezi cum e sa opresti la trecere si sa te loveasca unul in spate :-)

 11. Hammer Says:

  http://www.eunublochezintersectia.ro/

Leave a Reply