(NE)dumirire..

February 2nd, 2008 by cosmin

Sunt pe canalu 4, pe care am inradacinata Antena1. Tocmai s-au terminat stirile, evident cu cele sportive. Aflu spre final, dupa pachetul de invelire a stirilor, ca acestea au fost oferite de Bigotti. Hmm. Simona Patruleasa e imbracat de Bigotti? Pai nu e Bigotti numai de masculi? Fac cravatzi si haine gigea pentru barbati? Pai si ce legatura are? Poate e una, ascunsa bine departe, acolo unde e si adevarul : dincolo de noi!

Profesionistii vietii!

5 Responses to “(NE)dumirire..”

 1. mimi Says:

  eh, e la fel cu imaginea italiana pe care si-o construieste firma Bigotti care e defapt pur romaneasca

 2. cosmin Says:

  :) ), mimi, ai dreptate. nici la astra nu m-am gandit. bigotii

 3. iskander Says:

  Apoi mai fratilor, e simpla treaba. Nu-sh cine e Patruleasa aia, dar daca plec de la premiza ca arata bine, atunci ei mizeaza pe faptul ca masculul infocat se uita la cutia cu trubaduri ca sa o vada. Si cum sta el asa infocat, pac Bigotti. Subconstientul lui il face sa mearga sa-si cumpere deci niste bigotzi, ca poate poate pica o patrula la el in casa.

 4. reset Says:

  Pai crezi ca degeaba am facut categoria asta? :-)

 5. Jenant.ro » Blocati in tracic Says:

  [...] pe telecomanda) pe Antena3. Si nici n-am ajuns bine ca m-a si izbit profesionalismul lor (de care amintea si Cosmin): nu am apucat sa fac poza la stirile care derulau – si anume ca nu sunt blocaje in tracic si deci [...]

Leave a Reply