Boraci cu acte in regula

December 6th, 2007 by iskander

Radio Total TwentyMa uitam prin portofoliul unei firme de webdesign (Media Concept), si am vazut Radio Total pe acolo. Primul click in portofoliul firmei m-a dus astfel la un site care ku onor e realizat de… Twenty.

Ati crezut ca am scris ca sa ma iau de cei de la Media Concept? Ash, nici pomeneala :) Bun, am intrat pe minunatul site (cu design web 2.0) si vad o turma de boracei, trei, caciobaneii aia trei. Un borac mi-a sarit in ochi mare pe ecran, dar avand skilul mare am vazut butonul cu X rapid. Dodge, dodge, miss.

Dar ceilalti 2 boracei ce-mi faceau? Ma luau prin surprindere, asa ca le-am facut si o poza, si am citit curios (din fire) care e treaba cu explozia asta demografica pe situl Radio Total (s-ar fi impus si un banner cu Durex pe acolo, asa, ca usa de scapare).

E simplu! Radio Total a facut 14 ani! Ce, nu e clar? 14 ani, deci… poze cu boraaaaci!

Daca stam sa citim si texte, si noi stam (daca tot e jenant, macar sa citim tot) si aflam ca de fapt gaselnita nu e directa, 14 ani – borac. Ea e indirecta, de dreapta. Adica 14 ani, varsta la care primesti buletin, deci esti mic, deci poza cu borac (mai greu cu pozele cu pustani de 14 ani, ca nu se vede dom’le varsta clar). Ar mai fi varianta in care la 14 ani cand ai buletin trebuie sa te apuci de facut boraci, dar nu pare plauzibila.

So, o idee mareata si incredibil de eficienta, implementata la kilogram pe tot situl. Felicitari echipei! Va recomand sa tineti cu dintii de omul cu ideea: genial patroane!

2 Responses to “Boraci cu acte in regula”

  1. utilizator Says:

    Jenant dar interesant :) , cheia este la “Bucuresti”, e o aluzie la Bucuresti, buletinele de Bucuresti, un alt tip de banner inteligent, adevaru e ca sunt muult prea multi deja in Bucuresti, eu asta inteleg :)

    ..apropo acum am observat si fata zambareata din stanga – jos pe blog, probabil pentru a lasa o impresie buna si in acelasi timp haioasa cand parasesti site-ul. Aaaaaaaa era sa uit, nu prea imi place designul acestui blog jenant.ro, dar in schimb categoria “jenanti on-line(online)” suna chiar bine. ;)

  2. iskander Says:

    Jenant.ro nu are design! :)

Leave a Reply