Zavoreanca – e asa cum vrea ea!

September 23rd, 2007 by cosmin

Fan Carino!Ma intorc de pe-o parte pe alta, ma uit la Palm si aflu cu stupoare ca e ora 10. Dau o geana afara, vad : soare, frumos.. Ce mi-ar putea strica ziua? Deschid televizoru si vad pe MTV o zana cu par negru ce da din fese. Printre urdorile castigate in timpu somnului, bag de seama ca e Zavoranca, ce isi etaleaza nurii in unicul si din pacate doar primul ei clip. Astept refrenu, care vine :

Tu esti cum imi place carino, tu stii cum imi place
Si orice as face carino tot cu tine imi place
Vreau sa fim tot tu si eu, vreau sa fim asa mereu
Tu esti cum imi place carino, esti asa cum vreau eu!

Acu, stim cu totii ca biata purtatoare de silicoane 43W are si a avut mari probleme, atat cu fostu loc de munca,cat si cu mamica sa! Pana si cu primu regizor, ca n-a vrut sa o faca asa cum a vrut ea, dar uite ca de data asta, i-a reusit! La dracu!

Traiasca Carino! Si cei 4978 de locuitori. SI pestele ala urat ce creste prin apele teritoriale! Votati Zavo! E asa cum vrea ea!

2 Responses to “Zavoreanca – e asa cum vrea ea!”

  1. iskander Says:

    Io nu ma pricep la silicoane si unitatile lor de masura (Daca nu-i Watt, ce-i, Waicetztz?) da pot sa zic ca tipa asta mi se pare al mai mare antitalent de l-am vazut pe sticla/muzica, si chiar nu pricep de ce o tin astia p-acolo.
    Probabil pentru freza ei cea noua?

  2. zsazsa Says:

    zavoranca este etalonul pentru masura penibilului! mai rau de atat nu se poate! de asta cred ca oamenii insista sa o “publice” pe micul ecran! fata asta sau ce e, intra in capitolul pe care parintii trebuie sa-l predea copiilor sub tittlul: ASA NU! asa ca … carino…keep going!

Leave a Reply