Cartea de munca loveste din nou

August 27th, 2003 by iskander

De parca nu ash fi patit cu cei de la Totalnet care m-au plimbat 4 luni pana mi-au dat cartea de munca (si atunci cu scandal, cu amenintari cu avocati and shit like that), cosmarul loveste din nou.

Nu zic firma, e cu pretentii, persoane importante Smile

Respectiv plec “cu acordul partilor” (desi sannebunesc daca am semnat ceva) la finele lui IUNIE. Ba chiar inainte sa plec cerusem cartea de munca, pentru ca ma freca o achizitie in rate…
Trece o luna, mai dau un telefon, mai da si un preten Bursuc aici de fata (el plecase inaintea mea tot din aceeasi incinta)… “pai mai dureaza”… trag concluzia ca e o tanti rea acolo care nu ne vrea, si firma n-are nici o legatura etc…

Ca proaspat patron ce ma aflu, plec in concediu in Grecia Smile

Revin, ne apucam iar amandoi de dat telefoane, si eu si Bursucul.

Succes! Dar partial, Bursucului i se da cartea de munca (el plecase cu 2-3 saptamani inainte de la firma)… Evident, a trebui sa mearga undeva in oras, la ceas de taina Smile
Mie numai miercuri… saptamana viitoare. Si mai trece una…
Miercuri… nu, de fapt luni.. tanti aia e rea, nu ne vrea…
luni… nuuu, miercuri…
Miercuri, azi, sun de 2 ori… nici nu mai mi se raspunde… deh, minunata doamna care se ocupa o fi ocupata, e in sedinta. Probabil fix pentru cartea mea de munca.

Concluzia: nu va uitati la faptura, puneti mana si scrieti demisie datata, si pastrati o copie cu semnatura cuiva de la firma. Ca atunci termenul legal e de 20 de zile. Si nu prea mai au loc de intors.

One Response to “Cartea de munca loveste din nou”

 1. iskander Says:

  Pentru cei ce au avut emotii pentru mine, va comunic cu deosebita placere ca… s-a rezolvat in sfarshit Smile

  Dupa 3 luni, sunt fericitul posesor al propriei mele carti de munca.

  Plecai la sf. lui iunie, cererea la cartea de munca a fost facuta de angajator… pe 12 august… si cartea de munca a ajuns la mine pe 30 septembrie.
  Nici nu stii pe cine sa injuri mai mult, pe cei care cu graba de o luna jumate au depus actele de incheiere contract de munca (is curios ce s-a intamplat cu statele de plata, ca teoretic mai e o luna jumate de salar Smile )
  sau pe cacanarii de la cartea de munca care s-au scremut inca o luna jumate ca sa isi faca treaba…

  Romania, e tara tuturor posibilitatilor, asha ca nu va mirati, dar luati aminte. Maiine vi se poate intampla si voua.

Leave a Reply