Relaaaaxx (cu Banica Junior)

December 12th, 2002 by iskander

Cica hai sa mergem sa ne relaxam, la un concert cu Stefan Banica Jr. Pre care il stimez si-l respect (chiar daca) Smile

Unde nu ma fatzai 15-20 de minute cu mashina prin toata zona Salii palatului sa gasesc un loc de parcare…. da ma rog, asta e, ma asteptam sa fie puhoiu’ de mashini, pana si pre spatiu verde. De aia e bun un tico uneori, il infigi cam pe oriunde…

Ok, so intram in sala, gramadeala mare, deh standuri cu ursuleti la vanzare. Problema a fost la ieshire, cu 2 ushi semi-deschise pentru toata sala care shuvoia spre ieshire…
Revin la subect, intram in sala, ne cautam sectoru’ M, randu 8, locurile 9,10,12,13. Suprize surprize, locurile 9, 10 si 13 ocupate.
Ma duc la stimabilii de pe 9 si 10 si ii rog sa ne cedeze locurile, noi avand bilete acolo. Fara tragere de inima, se ridica si pleaca. Victorie, avem 3 locuri!
Pe locul 13, un Goe. Cu mamitza langa el. Care evident ca nu avea belet si pentru locul 13, dar “tot randul s-a mutat mai la dreapta, nu e vina noastra!”… Dupa lupte seculare de 15 minute, se identifica domnul din capat care provocase “shiftarea”, si care ne explica ca de fapt are bilet, dar in partea cealanta, pe 5!
Locul 5, liber! BUCURIE!!! de scurta durata… dobitocul de pe locul 6, nu vrea si pace sa se mute cu un scaun mai incolo, desi 5 liber liber. Nu vrea si pace, ca prea l-am deranjat pana acum!
Dupa inca 15 minute, domnul cu locu’ 5, se misca la loc, tot randul se muta cu un scaun , si in sfarshit avem locurile noastre pentru care am platit 250.000 lei bucata.
Toata lumea se uita urat la noi: “Ce scandalagii, dom’le!”.
Avand in vedere ca tot concertul, foarte fain de altfel, a durat cam o ora jumate, pot sa spun ca in rest ne-am simtit bine!
_________________

Leave a Reply